nagrađivanje najboljih projekata u organskoj proizvodnji

Otvoren 13. Organic konkurs NLB Komercijalne banke

AgrobiznisPreduzetnikVesti

8.4.2024 12:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Otvoren 13. Organic konkurs NLB Komercijalne banke Otvoren 13. Organic konkurs NLB Komercijalne banke
Promocije i nagrađivanja najboljih projekata organske poljoprivrede u ukupnom iznosu od tri miliona dinara, ponovo stižu sa trinaestim po redu Organic konkursom NLB Komercijalne... Otvoren 13. Organic konkurs NLB Komercijalne banke

Promocije i nagrađivanja najboljih projekata organske poljoprivrede u ukupnom iznosu od tri miliona dinara, ponovo stižu sa trinaestim po redu Organic konkursom NLB Komercijalne banke, koji će ove godine biti otvoren sve do 31. maja. 

Pored dve glavne nagrade od po milion dinara za najbolji projekat organske biljne i organske stočarske proizvodnje ili prerade, banka će dodeliti i dve specijalne nagrade u iznosu od po 500.000 dinara – jednu za mlade poljoprivrednike do 40 godina, i drugu za ženu – lidera u organskoj proizvodnji ili preradi hrane.

Ovogodišnji konkurs otvoren je za sve poljoprivredne proizvođače sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili su u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju. To uključuje i proizvođače koji poseduju grupni sertifikat ili imaju ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Ovaj konkurs predstavlja samo jedan od segmenata šire strategije banke u promociji održivog razvoja, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Tokom proteklih dvanaest godina, na Organic konkursu se predstavio veliki broj projekata, a mnoge održive ideje su već nagrađene za svoj potencijal da doprinesu zdravijoj i održivijoj budućnosti.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...