Izglasana odluka o projektu "Beogradska kartica"

Grad Beograd raskida ugovor s turskim preduzećem koje je kontrolisalo gradski prevoz

InfrastrukturaSrbijaVesti

21.2.2023 16:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Grad Beograd raskida ugovor s turskim preduzećem koje je kontrolisalo gradski prevoz Grad Beograd raskida ugovor s turskim preduzećem koje je kontrolisalo gradski prevoz
Odbornici Skupštine grada Beograda u utorak su doneli odluku prema kojoj će biti raskinut ugovor s turskom firmom Kenkart, koja je 12 godina kontrolisala... Grad Beograd raskida ugovor s turskim preduzećem koje je kontrolisalo gradski prevoz

Odbornici Skupštine grada Beograda u utorak su doneli odluku prema kojoj će biti raskinut ugovor s turskom firmom Kenkart, koja je 12 godina kontrolisala i naplaćivala karte u javnom gradskom prevozu.

Data je i “prethodna saglasnost” na Predlog pravilnika o radu novog Javnog komunalnog preduzeća „Naplata prevozne usluge Beograd“, prenosi agencija Beta.

Odbornici su izglasali odluku o projektu „Beogradska kartica“, koja će Beograđanima omogućiti besplatne usluge kulture, sporta, obrazovanja, kao i drugih oblasti za koje je nadležan Grad Beograd.

Usvojeni su i Plan generalne regulacije šinskih sistema u Beogradu sa elementima detaljne razrade druge faze prve linije metro sistema, kao i Plan za izgradnju detaljne regulacije pešačko-biciklističke veze između ulice Omladinskih brigada i Ade Ciganlije s mostom preko reke Save, koji će povezati Novi Beograd i Čukaricu.

Izglasano je i više planova detaljne regulacije za područja delova Novog Beograda, Zvezdare, Surčina, Čukarice, Voždovca, Savskog venca.

  • GOCA BG

    21.2.2023 #1 Author

    Sad stupaju novi,u novim uniformama i otvarace se samo prednja vrata za ulaz putnika i mislim da ce nastati haos…

    Odgovori

  • VERA

    22.2.2023 #2 Author

    Sve ce biti isto samo sa drugom firmom koju grad otvara i koštace skuplje. A opet ce svi da se svercuju.

    Odgovori

  • TATJANA

    22.2.2023 #3 Author

    Videcemo kako ce funkcionisati novo resenje

    Odgovori

  • FRUIT04

    26.2.2023 #4 Author

    Pa ni sami ne mozemo ni gradski prevoz da obezbedjujemo. Gde su nase firme…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...