učesnici će čuti primere iz najboljih praksi

Meetup o upotrebi veštačke inteligencije u internet trgovini

InovacijeManifestacijePoslovanjePreduzetnik

3.5.2023 10:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Meetup o upotrebi veštačke inteligencije u internet trgovini Meetup o upotrebi veštačke inteligencije u internet trgovini
eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvi meetup skup u ovoj godini pod nazivom “Upotreba veštačke inteligencije u internet trgovini”. Meetup će biti održan u četvrtak,... Meetup o upotrebi veštačke inteligencije u internet trgovini

eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvi meetup skup u ovoj godini pod nazivom “Upotreba veštačke inteligencije u internet trgovini”. Meetup će biti održan u četvrtak, 11. maja 2023. godine, sa početkom od 18 časova u ICT Hub-u.

Upotreba AI tehnologije i mašinskog učenja u internet prodaji je jedna od najaktuelnijih tema u oblasti elektronske trgovine, a ECS Meetup okuplja stručnjake koji imaju iskustva u primeni ove tehnologije.

U sklopu predavanja i panel diskusije učesnici će imati priliku da čuju iskustva i primere najboljih praksi u korišćenju AI tehnologija, kao i da saznaju kako da primene ove tehnologije u svojim kompanijama i unaprede svoje poslovanje kroz dostupna rešenja.

U uvodnom delu Mihailo Ponjavić, član Upravnog odbora eCommerce Asocijacije, i Anđela Ćulibrk, Head of Product u kompaniji Things Solver, govoriće o brojnim opcijama koje su na raspolaganju kada govorimo o upotrebi veštačke inteligencije i mašinskog učenja u službi prodaje.

Nakon uvodnog dela, uslediće panel diskusija, tokom koje će učesnici razmeniti iskustva i praktična iskustva na temu upotrebe AI-a u internet prodaji.

Osvrnuće se na aktuelne trendove, ali i neophodnost preduzimanja mera i koraka kako bi se kompanije i timovi unutar kompanija pripremili za korišćenje nove tehnologije. U panelu učestvuju Maja Grbović, Head of Media u Mercator-S-u, Đorđe Hirš, Data Science Manager iz Yettel-a, Peđa Topić, Head of Bussiness Development u Things Solver-u, i Luka Novaković, Chief eCommerce Officer u Tehnomaniji. Moderator panela je Ivan Tanasković, direktor eCommerce Asocijacije Srbije.

Ovaj događaj će biti idealna prilika da se upoznaju sa primenom AI tehnologija u internet prodaji i da razmene ideje sa drugim poslovnim ljudima.

Prisustvo je besplatno, uz obaveznu registraciju. Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će prijavljeni učesnici imati priliku da postave pitanja predavačima i panelistima, kao i da razmenjuju mišljenja o ecommerce industriji i predviđanjima za godine koje slede.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...